aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτις πέντε μεγάλες εκπλήξεις ο Σάλαϊ!

Στις πέντε μεγάλες εκπλήξεις ο Σάλαϊ!

Η ιταλική ιστοσελίδα «calcio.fanpage.it» κάνει ένα ειδικό αφιέρωμα στους πέντε νεαρούς παίκτες κάτω των 21 ετών, που αγωνίστηκαν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και εντυπωσίασαν. Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνει και τον Ρόναλντ Σάλαϊ του ΑΠΟΕΛ.

Με τίτλο «Η λύτρωση του Σάλαϊ» τονίζει ότι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε στην Παλέρμο να αφήσει το στίγμα του, όμως έχει ταλέντο και προοπτική που σύντομα θα… εκραγεί. Αναφέρει επίσης το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησαν οι γαλαζοκίτρινοι για να τον κάνουν δικό τους από την ακαδημία Πούσκας, στις έως τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και στην σημερινή αγοραστική του αξία που είναι 1.2 εκατομμύρια ευρώ. Μικρή αλλά σημαντική ανάπτυξη», καταλήγει το δημοσίευμα για τον Σάλαϊ.

Διαβάστε επίσης: Ο Σάλαϊ σε μία… ζωγραφιά! (pic)

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες που ξεχώρισαν σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «calcio.fanpage.it» είναι οι Ομπερλίν (Βασιλεία), Χεσούς (Σίτι), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ) και Αγκουστίν (Παρί ΣΖ).

Διαβάστε επίσης: Υπερβολική κριτική… (Σάλαϊ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ