aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑμάν «σπόντα» του Τζιωνή για ΑΠΟΕΛ!

Αμάν «σπόντα» του Τζιωνή για ΑΠΟΕΛ!

Στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου της διοίκησης της Ομόνοιας, δεν ξέφυγε από τις αναφορές του Αντώνη Τζιωνή ο ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, έριξε τις «σπόντες» του για τους γαλαζοκίτρινους και θα τια διαβάσετε πιο κάτω.

«Σε μία εποχή που ο καθένας έχει βήμα έκφρασης, στο διαδίκτυο και αλλού, πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν εξοντωτικές ποινές οι ομάδες όταν κρίνουν αποφάσεις διαιτητών. Δηλαδή ένας διαιτητής μπορεί να καταδικάζει με λανθασμένες αποφάσεις μία ομάδα, αλλά δεν μπορεί να κριθεί; Και ποιος καθορίζει ποια είναι τα επιτρεπόμενα όρια για δηλώσεις και ποια όχι», είπε, μεταξύ άλλων, αλλά το ζουμί είναι πιο κάτω:

«Τόσο απλά σου προσάπτουν την υπόσκαψη του κύρους και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Στην ουσία, θέλουν να αποδέχεσαι αδιαμαρτύρητα την κοροϊδία και τη διαφθορά, διότι διαφορετικά θα τιμωρηθείς. Μόνο κάποιοι άλλοι απειλούσαν πέρσι ότι θα στείλουν τους διαιτητές σπίτι τους, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική αποκλεισμό από το γήπεδο, αλλά εκ του αποτελέσματος, αυτό που ήθελαν να πετύχουν, το πέτυχαν. Λίγους μήνες αργότερα τιμήθηκαν και με το βραβείο Fair Play».

«Μήπως υπάρχει διαφάνεια; Νοείται να μην ανακοινώνεται το ύψος των ποινών που επιβάλλονται; Πώς διασφαλίζεται ότι ισχύουν τα ίδια για όλους; Ένα κύκλωμα που βυθίζει το ποδόσφαιρο στην κατάντια και την ξεφτίλα», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ