aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλεφ: «Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως παραμείνω στον Απόλλωνα»

Άλεφ: «Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως παραμείνω στον Απόλλωνα»

Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός» παραχώρησε ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μέλλον του και τις πιθανότητες να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Απόλλωνα.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

-Η Μπράγκα είναι μία ομάδα που διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές και τους παραχωρεί υπό τη μορφή δανεισμού, όπως έπραξε και μ’ εσένα. Τι είναι αυτό που περιμένει για να σας καλέσει πίσω;

Διαβάστε επίσης: Η αισιοδοξία για τον «μπλε» Μάη και σπουδαίος Άλεφ!

«Δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ κοιτάζω το τώρα και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι σ’ ένα καλό πρωτάθλημα, διεκδικώντας τον τίτλο».

-Αν επιθυμείς να παραμείνεις στον Απόλλωνα μετράει η άποψή σου ή είναι ένα θέμα που αφορά 100% την Μπράγκα;

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος εδώ. Από τη στιγμή, όμως, που δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Μπράγκα, τότε θα πρέπει να σεβαστώ την απόφαση που θα λάβει η διοίκηση της ομάδας. Αν μου πουν να επιστρέψω πίσω, τότε οφείλω να το πράξω».

Διαβάστε επίσης: Αήττητος και ανθεκτικός με Άλεφ, Σατσέτι

-Το συμβόλαιό σου με την Μπράγκα έχει ισχύ μέχρι το 2020;

«Ναι, έχω συμβόλαιο με την Μπράγκα για ακόμα δύο χρόνια. Αν όμως δεν θα μου δώσουν κάποια ευκαιρία για να αγωνιστώ, τότε προτιμώ να παραχωρηθώ και πάλι ως δανεικός».

Διαβάστε επίσης: «Δένει» τον Γιάκολις, δεύτερος στόχος ο Άλεφ

-Σε περίπτωση που κερδίσει το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας, δεν θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και να αγωνιστείς και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας την ευκαιρία να ζήσεις ακόμα μία ξεχωριστή εμπειρία;

«Ναι, θα ήθελα. Σε μία τέτοια περίπτωση ίσως παραμείνω στον Απόλλωνα. Μπορεί να είναι πιο εύκολο για να δεχθεί και η Μπράγκα να παρατείνω την παρουσία μου στην Κύπρο και να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν εξαρτάται από εμένα. Όλα εξαρτώνται από την Μπράγκα. Είναι δύσκολο, αλλά ο μάνατζέρ μου θα έχει επαφές μαζί τους και θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ