aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚυκλοφορεί το περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός»

Κυκλοφορεί το περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός»

Κυκλοφορεί σήμερα 31 Δεκεμβρίου η 124η έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας «Απόλλων Λεμεσός», όπως πάντα διαδικτυακά και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.

Μία αξιόλογη έκδοση με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, αφιερώματα και πλούσιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. Ξεχωρίζει η συνέντευξη του Βαλεντίν Ρομπέρζ, τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Απόλλων Columbia «Νίκος Λευκαρίτης», η εκδήλωση με τον Ερυθρό Σταυρό, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λεμεσού και το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Απόλλων Junior Club.

Όπως πάντα μπορείτε να διαβάσετε τις στήλες για καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, Apollon Ladies, U21, U18 και την Ακαδημία, ενδιαφέροντα άρθρα από τους συνεργάτες μας και να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες στις στήλες Flash στην κερκίδα και Blue Kids. Επίσης γνωρίζουμε το νέο μέγα χορηγό του Απόλλωνα – το Carabao Energy Drink- ενώ ένας φίλος της ομάδας μας κερδίζει μία μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας από το Zoom στην Κερκίδα.

Καλή ανάγνωση και καλή πρωτοχρονιά. Το link για να διαβάσετε το περιοδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ