aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑκιντόλα: «Δεν επιστρέφω για να παίξω εκεί, θα δούμε το καλοκαίρι»

Ακιντόλα: «Δεν επιστρέφω για να παίξω εκεί, θα δούμε το καλοκαίρι»

Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Χατάισπορ είναι ο Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός απασχόλησε έντονο το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ το περασμένο Καλοκαίρι, καθώς οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι διεκδίκησαν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει ο Μίντιλαντ αφού «ζύγισε» τα οικονομικά δεδομένα επέλεξε να παραχωρήσει γι’ άλλη μία φορά τον ταχύτατο ποδοσφαιριστή ως δανεικό με προορισμό αυτή τη φορά την Τουρκία. Ο Ακιντόλα αγωνίστηκε στα 25 από τα 29 παιχνίδια της ομάδας του, εκ των οποίων τα 24 ως βασικός, πέτυχε έξι γκολ και πιστώθηκε τρεις ασίστ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα trtspor.com.tr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του. Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε άγνοια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής στην Μίντιλαντ, αν και διατηρεί συμβόλαιο.

«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που ξέρω. Δεν θα επιστρέψω στην Μίντιλαντ και δεν θα παίξω εκεί. Τους είπα ότι πρέπει να με πωλήσουν σε άλλη ομάδα. Δεν θέλω πραγματικά να παίξω στη Μίλιντ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα το δούμε το καλοκαίρι», ήταν η σχετική δήλωση του Ακιντόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ