aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αυτός ο Ενσούε πως θα έρθει με 300.000+ ευρώ; Εκτός εάν…»

«Αυτός ο Ενσούε πως θα έρθει με 300.000+ ευρώ; Εκτός εάν…»

Η παραφιλολογία με την πιθανότητα της μετεγγραφής του Εμίλιο Ενσούε στον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη, άρχισε να παίρνει… διαστάσεις γίγαντα στον ελληνικό Τύπο, καθότι φθάσαμε στο σημείο τα δημοσιεύματα να είναι πλέον καθημερινά.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα για Ενσούε!

Αυτή τη φορά, σε νέο δημοσίευμα της Sportime.gr, στο οποίο αναφέρεται με… παρασκηνιακό αλατοπίπερο και στους Φορτούνη (ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού) και Κάναντι (προπονητής Ατρόμητου), αποκαλύπτει τόσο τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα, προκειμένου να τελεσφορήσει η μετεγγραφή, όσο και την απαραίτητη προϋπόθεση για να ικανοποιηθεί οικονομικά ο τέως άσος του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ενσουέ: Όταν ο Δώνης τον βάφτισε… Τιραμόλα!

«Αυτός ο Εμίλιο Ενσουέ Λόπεθ που σπρώχνει στον Παναθηναϊκό ο φίλος και ταξιδιωτικός συνοδοιπόρος εσχάτως του Νίκου Νταμπίζα (ο ατζέντης Σάκης Τζήκας) πως ακριβώς θα έρθει ζητώντας +300.000 ευρώ τον χρόνο; Εκτός αν γίνει και αυτό, να φύγει δηλαδή ο Γιόχανσον των 230.000 ευρώ και να δοθεί αύξηση για τον Αφρικανό (σ.σ. Ισπανός με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα για να ‘μαστε πιο σωστοί)…», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ