aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτό ζητάμε από την Ομόνοια, ενημερώθηκε ο Κορέια» (τα δεδομένα με ΑΠΟΕΛ)

«Αυτό ζητάμε από την Ομόνοια, ενημερώθηκε ο Κορέια» (τα δεδομένα με ΑΠΟΕΛ)

Καταρτίστηκε το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας μετά την γενική (και εκλογική) συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), το Δ.Σ. συνεχίζει από’ κει που έμεινε, ενώ πρόσθεσε πως έχει καθοριστεί και το μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το οποίο θα είναι λίγο περισσότερο από 1.000.000 ευρώ. Γι’ αυτό ενημερώθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος στις 20/7 αναχωρεί με τους ποδοσφαιριστές του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία.

Πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσματα για τους Άντερσον Κορέια και Κύπρο Χριστοφόρου.

Τι ζητά από τους πράσινους η Ομόνοια: «Θεωρούμε πως ο ποδοσφαιριστής είναι της ομάδας μας. Τον θέλουμε, είναι στα πλάνα μας. Η Ομόνοια έστειλε επιστολή, απαντήσαμε. Αν συνεχίσει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή. Αν υπάρξει θα δούμε και θα αποφασίσουμε αναλόγως. Θέλουμε να μας ενημερώσει πριν την συνάντηση, δεν θα πάμε σε συνάντηση χωρίς να έχουμε μια εικόνα».

Αν ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος: «Τον ενημερώσαμε, είναι διακοπές τώρα. Του θέσαμε και κάποια θέματα. Δεν ξέρουμε τις σκέψεις μας. Είναι ποδοσφαιριστής μας και για τη νέα σεζόν».

Αν καθορίστηκε το ποσό: «Έχουμε μια σκέψη ναι, αλλά δεν θα πω αριθμούς. Είναι ένα ποσό το οποίο εμείς σκεφτόμαστε».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε πρόταση για άλλο ποδοσφαιριστή εκτός από αυτή για τον Μαργκάσα».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου (ανήκει στον ΑΠΟΕΛ): «Είναι θέμα συντονισμού με τον ΑΠΟΕΛ. Αναμένω μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα συναντηθούμε. Νομίζω πως δεν θα υπάρξει κάτι απρόοπτο. Με τον Κύπρο τα έχουμε βρει σε όλα, όμως δεν υπογράψαμε γιατί εκκρεμεί η συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ