aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτό είναι το έργο και αυτά είναι τα λάθη μας»

«Αυτό είναι το έργο και αυτά είναι τα λάθη μας»

Στην ανακοίνωση της Εταιρείας του ΑΠΟΕΛ που αναφέρεται σε όλους όσους την κατηγορούν, γίνεται αναφορά στο έργο της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη και όσα πέτυχε, ενώ γίνεται αναγνώριση των λαθών της.

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωση-κόλαφος και βαριές κουβέντες!

Το έργο της διοίκησης: «Εξειδικεύσαμε την επιστημονική υποστήριξη του ΑΠΟΕΛ, με μια πλήρως επαγγελματική ομάδα. Με πρόσληψη αθλητίατρου για πρώτη φορά. Επενδύθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια σε αγορά ιατρικών ή γυμναστικών μηχανηματών καθώς και για αγορά και χρησιμοποίηση του σύστηματος Polar πέραν των €150,000. Επενδύθηκε το ποσό των €750,000 για την κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου (30ετούς διάρκειας) για τις αγωνιστικές ομάδες της Ακαδημίας μας (ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε τέτοια επένδυση).

Επενδύθηκε το ποσό του €1,750,000 για την πλήρη αναδόμηση του νέου προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο. (έργο που αποτελεί το Α και το Ω για την υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας και της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ).Το προηγούμενο κτίριο χρονολογείται από το 1999. Δημιουργούνται νέα γραφεία έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να αποφορτιστεί από τα διαχρονικά ενοίκια και να αποκτήσει πλήρη αυτονομία.

Εξοφλήθη πλήρως η αγορά του κτιρίου του Orange shop που πλέον αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ ενώ προχωρήσαμε και στην ανακαίνιση του κάνοντας το ακόμα πιο λειτουργικό και με καλύτερη εξυπηρέτηση ως προς την διανομή εισιτηρίων. Εξευρέθηκαν χορηγοί για οικονομική υποστήριξη της ομάδας μας. Τα τελευταία δυο χρόνια, ο ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει το επίπεδο της χορηγικής απόδοσης στο σημείο που βρισκόταν πριν από την οικονομική κρίση.

Εκεί όπου οι πλείστες των ομάδων δεν έχουν καν κύριο χορηγό, ο ΑΠΟΕΛ έχει φέτος 5 χορηγικές παρουσίες στην αγωνιστική του εμφάνιση. Οι επιτυχημένες πορείες στους ομίλους έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερη αγοραστική αξία στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ έχει καταλήξει σε συμφωνίες για πώληση παικτών που ξεπερνούν τα €4,500,000. Και είναι βεβαίως μακράν, τα μεγαλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα που έχει καρπωθεί κυπριακή ομάδα.

Φέτος δημιουργήθηκε η κατηγορία διαρκείας “LEGEND” με μοναδικό σκοπό ένα πακέτο αγώνων που θα ανταπέδιδε υπό προϋποθέσεις στον κόσμο, το μεγαλύτερο αντάλλαγμα. Κατηγορηθήκαμε για πρόθεση να “κλέψουμε” τον κόσμο της ομάδας μας. Να τον ξεγελάσουμε παίρνοντας του περισσότερα λεφτά. Και στο τέλος ξέρουμε ότι θα κατηγορηθούμε ότι στερήσαμε από τον ΑΠΟΕΛ επιπλέον κέρδη αφού τελικά το “LEGEND” θα ανταποδώσει ακόμα περισσότερο κέρδος στον κόσμο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τα λάθη της:  Οι συχνές αλλαγές προπονητών. Παρά τις επιτυχίες υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προέκυπταν και τα ίδια θετικά αποτελέσματα. Λανθασμένες επιλογές παικτών. Οι οποίες στοίχισαν στην ομάδα οικονομικά μέσω των αποζημιώσεων που έπρεπε να δωθούν. Η δυσκολία στην εξεύρεση ενός ανθρώπου που θα αποτελούσε τον ιδανικό τεχνικό διευθυντή. Βεβαίως αυτό έχει μια σχετική έννοια, αφού κανένας προγραμματισμός δεν έχει 100% επιτυχία. Πρέπει, όμως, το ποσοστό επιτυχίας να μεγαλώσει για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος έχει δικαίωμα και υποχρέωση να κρίνει την διοίκηση της ομάδας του. Να την κατακρίνει ακόμα όταν χρειαστεί. Αυτή η μερίδα όμως του κόσμου του ΑΠΟΕΛ που έχει ως μοναδικό σκοπό και στόχο την αποδόμηση οτιδήποτε θετικού και την γιγάντωση οτιδήποτε αρνητικού δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο. Αφού διατείνονται ότι γνωρίζουν τα πάντα και κατηγορούν ανθρώπους και υπολήψεις, ήρθε η ώρα να το αποδείξουν. Με στοιχεία και ονόματα. Ενώπιον του συνόλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ