aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ζητά την επιστολή της Ομόνοιας και ενημερώνει για τις διαδικασίες

ΑΠΟΕΛ: Ζητά την επιστολή της Ομόνοιας και ενημερώνει για τις διαδικασίες

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Από τα Μέσα Ενημέρωσης πληροφορήθηκαν στον ΑΠΟΕΛ τα περί επιστολής της Ομόνοιας στην ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας στην οποία οι πράσινοι ισχυρίζονται ότι οι γαλαζοκίτρινοι παραβίασαν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ και κράτησαν ανεύθυνη στάση στο χειρισμό των κρουσμάτων.

Σε χθεσινοβραδινή τοποθέτησή της η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζει ψεύδη τα όσα δημοσιοποιήθηκαν και σημειώνει πως εάν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας των ΜΜΕ επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΑΠΟΕΛ δεν ενημερώθηκαν ούτε από την ΚΟΠ, ούτε από πουθενά αλλού, για την επιστολή της Ομόνοιας. Οι γαλαζοκίτρινοι προτίθενται να ζητήσουν από την Ομοσπονδία όπως τους κοινοποιηθεί η επιστολή, καθώς οι κατηγορίες από πλευράς είναι πολύ σοβαρές, ενώ θα ενημερώσουν για όλες τις διαδικασίες που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το θέμα του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ανησυχία για περισσότερα κρούσματα

Από το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΠΟΕΛ δήλωσαν ότι βρίσκονται στη διάθεση της ΚΟΠ και της Πολιτείας για οποιαδήποτε έρευνα επιθυμούν και εάν τους ζητηθεί θα κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ψεύδη και αήθεις χαρακτηρισμοί. Επιφυλάσσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ