aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Ο Ιορδανός MVP, η καθοριστική φάση και ο Σλοβένος διαιτητής

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Ο Ιορδανός MVP, η καθοριστική φάση και ο Σλοβένος διαιτητής

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta κόντρα στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν των «κυανόλευκων» με 4-1 και μπήκαν για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Το πρόσωπο του αγώνα…

Έλειψε πολύ από τον ΑΠΟΕΛ στο διάστημα του τραυματισμού του, μα, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, 20 λεπτά συν καθυστερήσεις ήταν αρκετά για να τον αναδείξουν σε πρόσωπο του ντέρμπι. Ο λόγος φυσικά για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στο 90’ το δεύτερο γκολ της ομάδας του, που ήταν το πρώτο του από τις 23 Νοεμβρίου (3-0 την Πάφος FC), ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα στο 90’+5.

Η φάση που έκρινε το ντέρμπι…

Το γκολ του Ιορδανού εξτρέμ στο 90ό λεπτό ήταν και η φάση του αγώνα. Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι πέτυχε το καθοριστικό γκολ, που «σκότωσε» ψυχολογικά τον Απόλλωνα. Συν ότι ήταν πανέμορφο σε εκτέλεση, συνδυασμός που δικαιολογεί πως ήταν η κυριότερη στιγμή του παιχνιδιού.

Τα σφυρίγματα του Σλοβένου…

Ο Ράντε Ομπρένοβιτς φάνηκε επιεικής στον Σατσέτι, ο οποίος στο 66’ ανέκοψε σκόπιμα υποσχόμενη επίθεση του Γιάκολις λίγο έξω από την περιοχή και ενώ λίγα λεπτά προηγουμένως είχε «κιτρινιστεί». Από εκεί και πέρα, ήταν πολύ σχολαστικός και σφύριζε εύκολα τα φάουλ, σταματώντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν καθόρισε το αποτέλεσμα και έβγαλε εύκολα το ματς, που είχε ένταση και νεύρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ