aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑπό τη Νέα Σαλαμίνα στην Πάφος FC για δοκιμαστικά

Από τη Νέα Σαλαμίνα στην Πάφος FC για δοκιμαστικά

Στις προπονήσεις της Πάφος FC επί Λετονικού εδάφους συμμετείχε τις προηγούμενες εβδομάδες ο 19χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Σεργίου (στα αριστερά της φωτό), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Αγία Νάπα ως δανεικός από τη Νέα Σαλαμίνα.

Πρόκειται για δεξιό ακραίο αμυντικό που προέρχεται από τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας της Αμμοχώστου, της οποίας φαίνεται πως ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου δεν θέλησε να τον έχει στο ρόστερ της νέας περιόδου. Πέρυσι οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας τόνιζαν ανεπίσημα πως παραχωρήθηκε στην Αγία Νάπα (15 συμμετοχές/1 γκολ)με όρο να καταγράψει ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών και να επιστρέψει φέτος πιο έμπειρος για να παραμείνει στο ρόστερ. Ο παίκτης πάντως έχει παραστάσεις από αγώνες Α’ Κατηγορίας, αφού ξεπέρασε τις 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο από το 2017 μέχρι το Καλοκαίρι του 2019.

Μάλιστα, ο Σεργίου βρέθηκε στην ενδεκάδα του φιλικού με τον Απόλλωνα και αξιολογείται καθημερινά από τον Κάμερον Τόσακ και τους συνεργάτες του. Στις αμέσως επόμενες ημέρες ο Ουαλός τεχνικός αναμένεται να κάνει την τελική του εισήγηση (αν θα αποκτηθεί ή όχι) στην επιτροπή προγραμματισμού της Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ