aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπέκτησε και τον Ανδρέα Σταύρου - Σέρχιο Γκονσάλες με... βούλα!

Απέκτησε και τον Ανδρέα Σταύρου – Σέρχιο Γκονσάλες με… βούλα!

Στην απόκτηση του Ανδρέα Σταύρου προχώρησε η Αλκή Ορόκλινη, της οποίας η διοίκηση ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η οριστικοποίηση της μετεγγραφής του Σέρχιο Φαμπιάν Γκονσάλες.

Η ανακοίνωση για τον Σταύρου: «Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Σταύρου. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή (27/10/1998), ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Το συμβόλαιο του Ανδρέα ισχύει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΠΑΕΕΚ. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΛ και ακολούθως πήγε σε Καρμιώτισσα και Πάφο με ελευθέρα μεταγραφή. Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Ανδρέα Σταύρου στην οικογένεια της Αλκής και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Η ανακοίνωση για τον Γκονσάλες: «Ο ποδοσφαιριστής Σέρχιο Φαμπιάν Γκονσάλες ήρθε χθες τα ξημερώματα στην Κύπρο και ενσωματώθηκε με την υπόλοιποι αποστολή. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της “Αθάνατης”. Θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού τον επόμενο χρόνο από την Λανούς Αργεντινής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ