aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΥπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης γνωρίζει για την επιστολή του Γιάγκου

Υπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης γνωρίζει για την επιστολή του Γιάγκου

Αποκαλυπτικές πληροφορίες «βγήκαν στον αέρα» μέσω της εκπομπής του Active (107.4 & 102.5) «Βάλε ένα γκολ».

Οι Ιάκωβος Κακουρής και Πανίκος Κωνσταντίνου ανέφεραν αρχικά ότι ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, είχε ενώπιον του όλα όσα χρειαζόταν για να καταλήξει στην τελική του απόφαση σχετικά με την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση και την αντικανονική συμμετοχή του Φρανσίς Ουζόχο, όπως υποστηρίζουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Αύριο η ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των συναδέλφων, ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης είχε ενώπιον του δύο επιστολές από τους γιατρούς του ΑΣΥΑ. Δεν είχε όμως, μπροστά του την επιστολή του Κυριακού Γιάγκου, όμως την είχε έμμεσα, καθώς ένας εκ των δύο γιατρών του ΑΣΥΑ αναφέρει τι είπε στην επιστολή του ο Κυριακός Γιάγκου.

Διαβάστε επίσης: «Έγινε αναφορά ότι Σαλαμιναίοι έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση Ουζόχο…»

Διαβάστε τι αναφέρθηκε στην εκπομπή:

Δημιουργήθηκε μεγάλος θόρυβος για το τι είχε μπροστά του ο Αθλητικός Δικαστής. Υπήρχε μια παρερμηνεία, ο Αθλητικός Δικαστής είχε μπροστά του όλα όσα χρειαζόταν. Ο ΚΟΑ μαζί με την απόφαση της ακύρωσης του δελτίου υγείας του Ουζόχο έδωσε και το σκεπτικό.

Διαβάστε επίσης: Το αίτημα του Απόλλωνα που απορρίφθηκε από τον Βρυωνίδη!

Με βάση πληροφορίες της σημερινής εκδίκασης, ο Αθλητικός Δικαστής είχε ενώπιον του δύο επιστολές από το ΑΣΥΑ που είναι υπεύθυνο για τα δελτία υγείας. Δεν είχε μπροστά του την επιστολή του Κυριακού Γιάγκου, όμως την είχε έμμεσα, καθώς ένας εκ των δύο γιατρών του ΑΣΥΑ αναφέρει τι είπε στην επιστολή του ο Κυριακός Γιάγκου. Όλα αυτά, έγιναν με την έγκριση των γιατρών Κυθραιώτη και Αγαθαγγέλου, οι οποίοι έδωσαν την συγκατάθεση τους. Με όλα αυτά πολύ δύσκολα κερδίζει την ένσταση ο Απόλλωνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ