aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞεχωρίζει το ντέρμπι στο «Λευκόθεο»

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο «Λευκόθεο»

Κουτσουρεμένη λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας είναι η 5η αγωνιστική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί απόψε (20:00). Ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννησης Δερύνειας και του «τριφυλλιού» μετατέθηκε για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση που θα γίνει στο «Λευκόθεο».

Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Οι γαλαζοκίτρινοι για να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή και οι κυανόλευκοι γιατί ψάχνουν μια μεγάλη νίκη για να επιστρέψουν δυναμικά. Σημαντικό στοιχείο του αγώνα το γεγονός ότι οι Νίκος Κολάς και Βλάντο Κνέζεβιτς (σ.σ. ήταν στον ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο μισό της περσινής περιόδου) θα αγωνιστούν εναντίον της τέως ομάδας τους, ενώ τα αδέλφια Γιώργος και Παναγιώτης Χρυσοστόμου του ΑΠΟΕΛ έχουν πολύχρονη προϋπηρεσία στην Ανόρθωση.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τεράστιο ενδιαφέρον προκαλεί ο αγώνας μεταξύ της Pokka ΑΕ Καραβά και της Νέας Σαλαμίνας στην κοινή τους έδρα, το «Σπύρος Κυπριανού». Κιτρινόμαυροι και ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και αναμένεται να προσφέρουν θέαμα.

Τέλος, ο πρωτοπόρος Παφιακός φιλοξενεί στο «Αφροδίτη» την Ολυμπιάδα Φρενάρους. Ο αγώνας στην Πάφο είναι ο μοναδικός που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Παφιακός μετά το σπουδαίο διπλό επί της Ομόνοιας θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία του, ενώ η ομάδα του Φρενάρου θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ