aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒόμβα Χαμπουλλά: «Θα θέσω θέμα να φύγουμε από το “Αντώνης Παπαδόπουλος"»

Βόμβα Χαμπουλλά: «Θα θέσω θέμα να φύγουμε από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”»

Η οπαδική εκπομπή «Ανόλα στη φόρα» έκανε πρεμιέρα στην Cablenet. Στις 21:00 έκανε εισαγωγή με το τραγούδι της Αμμοχώστου, «Χώμα που περπάτησα», και η συνέχεια δόθηκε στο στούντιο με παρουσιάστρια την Έλενα Γεωργίου και καλεσμένο τον Ευγένιο Χαμπουλλά.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του: «Είναι το χειρότερο ξεκίνημα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Ασφαλώς η συγκομιδή δεν είναι αυτή που αναμέναμε, τρεις βαθμοί σε τρεις αγώνες ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός μας δεν θα το ανέμενε. Φαίνεται ότι η ευρωπαϊκή πορεία σε συνδυασμό με τα προβλήματα της προετοιμασίας και την έλλειψη φιλικών επηρεάζει και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαι σίγουρος πως η τεχνική ηγεσία (σ.σ.: Τιμούρ Κετσπάγια), την οποία εμπιστεύομαι 100%, θα εντοπίσει τα προβλήματα και η Ανόρθωση θα βγάλει έξω τον καλό της εαυτό».

«Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν η καλύτερη από όλες. Τη βραδιά εκείνη έσπασε μια κακή παράδοση και ήμουν σίγουρος πως θα ακολουθούσαν και άλλες επιτυχίες. Όπως και έγινε με την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς».

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν βίωσαν την υποκρισία όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και από συναδέλφων παραγόντων, όταν στον βωμό των αλλότριων συμφερόντων και του χρήματος διέκοψαν το πρωτάθλημα στέλνοντας την Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμάς στο Γιουρόπα Λιγκ».

«Κάθε χρόνο η ίδια κασέτα για τη διαιτησία. Ξεκινούν κάποιοι και φωνάζουν, σταματούν και αρχίζουν άλλοι. Η Ανόρθωση είχε πει ότι στηρίζει την κυπριακή διαιτησία αλλά κάποιοι το παρερμήνευσαν. Δεν θα ανεχθούμε διαιτησίες όπως τις τελευταίες που καθόρισαν παιγνίδια. Τη μεγάλη ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οι διαιτητές οι οποίοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά και η Ομοσπονδία. Με τρον τρόπο που σφυρίζουν κάποιοι δημιουργούν καχυποψία».

«Ο Τιμούρ είναι κάτι περισσότερο από προπονητής. Πολλοί με ρωτούν αν είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εγώ δεν θα απαντήσω σε αυτό. Θα πω ότι είναι ο καταλληλότερος. Εμπιστευόμαστε τις προθέσεις τους, θέλει πολύ να πετύχει, δεν ξέρει να χάνει. (Κατόπιν σχολίου ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας:) Είναι όπως πρέπει. Έχει πετύχει τους στόχους που έθεσε. Έχει πάρα πολύ καλό επιτελείο, αποτελούμενο από καλούς γυμναστές».

«Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του κόσμου. Δεν είναι δική μας η ευθύνη να βρεθεί μία φόρμουλα για την επιστροφή των οργανωμένων. Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω πως είμαι ενάντια στη βία και των κακών συμπεριφορών. Ίσως να πρέπει όμως να μπούμε σε νέο διάλογο. Έχω προκαλέσει και με επιστολές μου, αν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν και να επιστρέψουν οι οργανωμένοι».

«Στο ματς του Σούπερ Καπ υπήρχε προσβλητικό για τους Αμμοχωστιανούς με ξεκάθαρες φωτογραφίες με αυτούς που το ανάρτησαν. Ζήτησα με επιστολή την ενεργοποίηση της κάρτας φιλάθλους για την καταδίκη τους και δεν έχει γίνει τίποτε. Κάναμε την κάρτα φιλάθλου μόνο για να μην έρχονται οι οργανωμένοι; Θα δώσω ένα δεκαήμερο σε Υπουργό και Αρχηγός αστυνομία. Να περάσει η παρέλαση και θα επανέλθουμε…».

«Θα το θέσω ενώπιον του Συμβουλίου, να μελετήσουμε το ενδεχόμενο να μεταφερθούμε ανατολικότερα, πιο κοντά στην πόλη και την επαρχία μας. Θα δώσουμε 6 εκατομμύρια για να ανακαινίσουμε το γήπεδο ή θα ζητήσουμε και θα αιτηθούμε από την πολιτεία, η οποία μας έχει ξεχάσει. Η βόρεια κερκίδα πρεπει να ξαναχτιστεί, χρειάζονται 2 εκατομμύρια. Κάθε χρόνο αλλάζουμε γήπεδα για τις ακαδημίες, ανάλογα τι θα αποφασίσουν κάποια άρχοντες. Θέλουμε να έχουμε τη δική μας βάση για να ήμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και συσπειρωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ