aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο 3χρονος Νικόλας Ιωάννου είπε ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του!

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο 3χρονος Νικόλας Ιωάννου είπε ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του!

Ο Νικόλας Ιωάννου με γκολ στο 84΄, έπειτα από εξαιρετική παράλληλη πάσα του Ιωάννη Κωστή, πέτυχε την ολική ανατροπή για την Εθνική Κύπρου, η οποία έφυγε με «διπλό» (1-2) από την «Αστάνα Αρένα» στον αγώνα με το Καζακστάν για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Ο 23χρονος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, η οποία αν και σύντομη έχει να επιδείξει ήδη τεράστια επιτεύγματα.

Ο «Νικ» πρόλαβε ήδη να πανηγυρίσει πρωταθλήματα, να καταγράψει συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ, να γίνει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Κύπρου και να καθορίζει αγώνες!

Στο Μπακού, στον επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Καραμπάχ, κέρδισε το πέναλτι και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή. Στην Αστάνα χάρισε με το γκολ του τη νίκη στην Εθνική Κύπρου. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ έως το 2024. Αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω του και είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα φτάσουν και επίσημες προτάσεις στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Πάτησε» το Καζακστάν η Κύπρος με μεγάλη ανατροπή!

Ο «Νικ» ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ΑΠΟΕΛ τον «εκτίναξε» και η Εθνική Κύπρου έχοντας ποδοσφαιριστές όπως ο Νικόλας Ιωάννου, ο Κωστή, ο Σπόλιαριτς, ο Πιέρος, ο Λαΐφης, ο Χάμπος, ο Αρτυματάς και τα λοιπά παιδιά μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Διαβάστε επίσης: «H Εθνική δεν είναι του Κούμα, είναι της Κύπρου. Άστε τους καναπέδες»

Μία παροιμία λέει πως «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Ε, ο 3χρονος Νικόλας Ιωάννου το είχε πει και ας μην τον πίστεψαν. «Θα γίνω καλύτερος από τον πατέρα μου», είχε πει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Ανόρθωσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 1998/99. Όταν έχεις μπαμπά τον καλύτερο αμυντικό της εποχής (Δημήτρη Ιωάννου), μάλλον ή μικρός ή τρελός πρέπει να είσαι να λες ότι θα τον ξεπεράσεις…

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3:50 του βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ