aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάζει πίεση στον Σίλντενφελντ, «ζεστό» χρήμα σε Φελγκέιρας

Βάζει πίεση στον Σίλντενφελντ, «ζεστό» χρήμα σε Φελγκέιρας

Εξελίξεις προέκυψαν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active 107.4 & 102.5.

Η πρώτη είδηση αφορά τον πρώην κίπερ της «Κυρίας», Μάριο Φελγκέιρας, ο οποίος προχώρησε σε προσφυγή στην FIFA για τα χρήματα που του οφείλει η ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας και οι συνεργάτες του ήρθαν σε επαφή με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και του καταβλήθηκε ένα μεγάλο ποσό, γεγονός που αποδεικνύει πως θα προκύψει θετική κατάληξη με την εν λόγω υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι επαφές του Κετσπάγια στη Γεωργία για μετεγγραφές

Τέλος, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν έχει απαντήσει στις δύο προτάσεις που δέχθηκε από την Ανόρθωση. Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση που κατέθεσε το Δ.Σ. της «Κυρίας» στον Κροάτη αφορά συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με πάνω-κάτω τις ίδιες οικονομικές απολαβές που είχε ο ποδοσφαιριστής και στη φετινή χρονιά, οι οποίες κυμαίνονται λίγο πιο κάτω από τις 200.000 ευρώ. Η δεύτερη πρόταση που υποβλήθηκε στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό έχει να κάνει με διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ελαφρώς μειωμένες απολαβές.

Ο Σίλντενφελντ δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο των κυανόλευκων της Αμμοχώστου αναμένεται πως θα επιταχύνει την εν λόγω διαδικασία ώστε να απαντήσει άμεσα ο παίκτης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του θέλουν να έχουν ξεκάθαρη απάντηση σύντομα, ώστε να γνωρίζουν πως θα καταστρώσουν τα μετεγγραφικά τους πλάνα στη συνέχεια. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ