aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Ξενίδη (pics)

Το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Ξενίδη (pics)

Ο Γιώργος Ξενίδης… έφυγε δεν είναι πια εδώ. Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών προδομένος από την καρδιά του. Το τελευταίο αντίο στον Ξενίδη ήταν σκληρό, ένας νέος άνθρωπος έφυγε άδικα. Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, δεκάδες πρώην συμπαίκτες και συναθλητές του έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια.

Πρώην συμπαίκτες, συγγενείς, φίλοι και όσοι γνώριζαν τον Γιώργο ήταν εκεί. Τον συνόδευσαν στον τελευταίο του ταξίδι. Μεταξύ άλλων οι Σάββας Κωφίδης, Δανιήλ Παπαδόπουλος, Εμπενίζερ Χάγκαν, Τάσος Κατσαμπής, Τέλης Μπατάκης, Λάκης Παπαϊωάννου, Άκης Στολτίδης, Κώστας Αϊδινίου, Γιώργος Μπαντής, Τάσος Ζίφκας και πολλοί ακόμα είπαν το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Ξενίδη.

Ο εκλιπόντας συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή την ομάδα που μεγάλωσε και αγάπησε. Με αυτήν έκανε και το τελευταίο του ταξίδι «ως ο αιώνιος αρχηγός του Γηραιού». Επίσης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ανόρθωση ζώντας και το έπος της Τραπεζούντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ