aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο θέμα Ουζόχο παίρνει άλλες διαστάσεις

Το θέμα Ουζόχο παίρνει άλλες διαστάσεις

Παίρνει άλλη διάσταση το ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνα. Δεν είναι μόνο η ένσταση που κατέθεσαν οι «γαλάζιοι» κατά του κύρους του αγώνα για αντικανονική συμμετοχή του Φρανσίς Ουζόχο, αλλά και το γεγονός ότι προχώρησαν και σε καταγγελία μέσω επιστολής στην Αστυνομία γιατί με βάση τα όσα ισχυρίζονται οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού προκύψει και ποινική υπόθεση.

«Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και όταν θα χρειαστεί θα τις παρουσιάσουμε. Και ο ΚΟΑ και η Αστυνομία μπορούν να βρουν τις λεπτομέρειες και την ώρα άφιξης του ποδοσφαιριστή και να προχωρήσουν ανάλογα», ήταν τα λόγια του αντιπρόεδρου του Απόλλωνα Φάνου Κιννής στον Super Sport fm 104.0.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης πάντως δεν ανησυχεί για την ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλων, καθώς θεωρεί ότι ο Φρανσίς Ουζόχο αγωνίστηκε νομότυπα, τόσο αναφορικά με την εγγραφή του στο μητρώο της ΚΟΠ, όσο και για το δελτίο υγείας του και ότι αυτό εκδόθηκε με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Πολύ περισσότερο διότι με αυτή τη διαδικασία, ο διαιτητής επέτρεψε στον διεθνή Νιγηριανό τερματοφύλακα να αγωνιστεί κανονικά, αφού ήταν εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνα κι είχε δελτίο Υγείας, όπως προνοεί η προκήρυξη της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ