aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Το “Παπαδοπουλος” δεν πωλείται. Μετά την προδοσία, έρχεται η Ανάσταση»

«Το “Παπαδοπουλος” δεν πωλείται. Μετά την προδοσία, έρχεται η Ανάσταση»

Μήνυμα καθησυχασμού σχετικά με το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έστειλε ο Χρήστος Πουλλαΐδης μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, η οποία ενέκρινε το υπόμνημα του μεγαλομετόχου της εταιρείας.

«Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν κατεδαφίζεται, ούτε πωλείται, ούτε γίνεται πολυκατοικίες, μόνο αναβαθμίζεται», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Πουλλαΐδη λίγο μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ τόνισε την ανάγκη προσέλκυσης επενδυτών.

Διαβάστε επίσης: «Ναι» στο υπόμνημα Πουλλαΐδη, επαναδιαπραγμάτευση και νέα Γενική Συνέλευση

«Πρέπει να προσελκύσουμε επενδυτές και θα είμαι πάντοτε ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας, έτοιμος να βοηθήσω μαζί με εσάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος επιστρέφει στα διοικητικά της Ανόρθωσης πιο έμπειρος και αποφασισμένος να οδηγήσει την «Κυρία» στον δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης: Χατζηπαντέλας: «Αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα» (αυτούσια η ομιλία του)

«Για την ώρα προέχει να καταστρώσουμε πλάνο οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας. Τούτη την χρονιά να παρουσιάσουμε πλάνο για την επόμενη τριετία, αν θέλουμε να προσελκύσουμε επενδυτές. Να βρούμε τρόπους να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις μας, τις ακαδημίες μας και φυσικά το καμάρι μας το Αντώνης Παπαδόπουλος. Να έρχονται οι ομάδες και να τρέμουν. Ελπίζω ότι τα βιώματα του τελευταίου διαστήματος θα μας κάνουν πιο σοφούς. Μετά την προδοσία είναι η Ανάσταση. Και αυτή την Ανάσταση θα την ζήσουμε όλοι, μόλις ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Και θα τις ξεπεράσουμε. Δεν θα συνεχίσουμε τα ίδια που μας έφεραν μέχρι εδώ. Eνάντια στα συμφέροντά μου και την οικογένεια μου, αλλά έρχομαι να βοηθήσω», ανέφερε ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ