aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο έξτρα πρόγραμμα, η προσαρμογή και η δυστοκία

Το έξτρα πρόγραμμα, η προσαρμογή και η δυστοκία

Στο πρόσωπο του Αϊράμ Λόπεθ Καμπρέρα οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου αισιοδοξούν ότι έχουν βρει ένα δεινό γκολτζή, κι ας χρειάζεται τον χρόνο του για να ρολάρει.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε πριν από μια εβδομάδα και πέρα από την παρουσία του στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, ακολουθεί και έξτρα πρόγραμμα καθώς δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους συμπαίκτες του.

Όπως σημείωσαν οι ιθύνοντες της «Κυρίας», σύντομα ο Αϊράμ θα καλύψει το έδαφος και θα είναι έτοιμος από κάθε άποψη. Περιμένουν επίσης το ανέβασμα της απόδοσης του Ρουβέν Ράγιος. Ποντάρουν άλλωστε στον Ισπανό επιτελικό για να κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ελπίζουν ακόμα πως όσο παραπάνω θα προσαρμόζεται ο επίσης νεοαποκτηθείς πλάγιος φορ Μιγκέλ Καρλίτος τόσο θα αυξάνονται και οι ευκαιρίες για τον επιθετικό κορυφής Ίσμαελ Γκονσάλβες, στην προσπάθειά του να δώσει ένα τέλος στην καλοκαιρινή δυστοκία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ