aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΘα επιφυλαχθεί η απόφαση του Βρυωνίδη για την ένσταση για Ουζόχο (;)

Θα επιφυλαχθεί η απόφαση του Βρυωνίδη για την ένσταση για Ουζόχο (;)

Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, είναι σαφώς πολύ πιο πολύπλοκη και δύσκολη για τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο Αθλ. Δικαστής κρατά το «μαχαίρι»… θα κόψει το «καρπούζι»;

Εν μέσω ερευνών της Αστυνομίας, ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης καλείται να εξετάσει όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του και εκδικάσει την υπόθεση που μετατράπηκε σε σήριαλ. Η λογική λέει ότι δεν θα έχουμε απόφαση σήμερα, όπως έγινε δηλαδή και με την πρόσφατη ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφος FC για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή, με τον Αθλητικό Δικαστή να επιφυλάξει την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης: Yπόθεση Ουζόχο: Ο «κανιβαλισμός» στο μεγαλείο του

Πάντως, όποια κι αν είναι η απόφαση που θα παρθεί από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει έφεση (βάση του καταστατικού μπορεί να γίνει μέσα σε 8 μέρες) από την ομάδα που θα νιώθει αδικημένη και η υπόθεση θα πάρει παράταση για να εξεταστεί η ένσταση και να εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Η… κουτσή Μαρία τι λέει για τον Ουζόχο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ