aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Τελειώνουν» Κάλβο, Ορλάντι

«Τελειώνουν» Κάλβο, Ορλάντι

Παρελθόν από την Ανόρθωση αναμένεται να αποτελέσουν οι Τόνι Κάλβο και Αντρέα Ορλάντι. Ο πρώτος αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και με μια μικρή αποζημίωση μπορεί να αποδεσμευτεί. Στον δεύτερο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες απολαβές αλλά την απέρριψε.

Εξάλλου, πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης οι οποίοι αύριο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα φορέσουν για τελευταία φορά την φανέλα της. Πέραν από τους Κάλβο και Ορλάντι, ο Αλβέρτο Μπενίτο έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και για τους υπόλοιπους παίκτες και μεθαύριο θα τις ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα συναντήσει τη Δευτέρα -πιθανότατα- όλους τους παίκτες της Ανόρθωσης, ατομικά τον καθένα, και θα τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του αναφορικά με το μέλλον τους. Ο Ισπανός έχει ήδη ολοκληρώσει την έρευνά του και απλά περιμένει να τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα για να μπορέσει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Στη μαύρη λίστα του Μπενίτο βρίσκονται και ονόματα τα οποία έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και σίγουρα αυτές οι περιπτώσεις θα είναι οι πιο δύσκολες και ίσως οι πιο χρονοβόρες. Οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν είναι οι Κάλβο, Νούχου, Πελέ, Κόπριβετς, Κίττος, Οικονόμου, Γκάμπριελ, Κυριάκου, Κωνσταντίνου, Λαΐφης, Αβραάμ και Μακρής.

Ο Μπενίτο θέλει να κάνει ουσιαστικές αλλαγές και τη νέα σεζόν είναι σίγουρο ότι θα δούμε μια ανανεωμένη Ανόρθωση. Μια Ανόρθωση που θα αλλάξει πρόσωπο, με πολλούς νέους παίκτες και πιθανότατα νέο τρόπο παιχνιδιού.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται και στο ψάξιμο νέου προπονητή, αφού αναμένεται ότι και ο Λάρκου θα ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν πολλές διαφοροποιήσεις στο οικοδόμημα της «Κυρίας». Οι διαφοροποιήσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό μέρος, αλλά και το διοικητικό, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό.

Μπορεί το αγωνιστικό μέρος να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον κόσμο της Ανόρθωσης τη δεδομένη στιγμή, όμως υπάρχει και αυτό. Η προετοιμασία της «Κυρίας» ενόψει ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα και εκτός αποστολής είναι οι Λαΐφης, Μαϊσουράντζε, Μαρτίνες και Νούχου. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μακρής και Αβραάμ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ