aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα ερωτηματικά και το σενάριο με τον Βίκτορ

Τα ερωτηματικά και το σενάριο με τον Βίκτορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά φάνηκε είναι τελικά ο τραυματισμός του Τσους Ερέρο που απεκόμισε από το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ως γνωστόν έδειξαν αποκόλληση του τένοντα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει αρκετές βδομάδες εκτός δράσης για να είναι σε θέση να επιστρέψει και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Αντόνιο Πούτσε.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στάθηκε άτυχος, όμως στην «Κυρία» κάνουν κάποιες προσπάθειες για να διαφανεί αν με την τοποθέτηση ενός ειδικού νάρθηκα μπορέσει να επιστρέψει νωρίτερα στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι ότι χάνει το ματς με τον Άρη και όλα τα παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβριο. Η κατάστασή του θα αξιολογείται συνεχώς από τους γιατρούς της ομάδας.

Η απουσία του Ερέρο από τα επόμενα παιχνίδια δημιουργεί όπως είναι λογικό και κάποια ερωτηματικά αναφορικά με τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής ενόψει της συνέχειας. Το να παίξει δίπλα από τον Αλβέρτο Αγιλάρ ο Ινίγο Καλδερόν, που δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Έτσι, είναι ορατό το ενδεχόμενο στο ματς με αντίπαλο τον Άρη ο Ζοάο Βίκτορ να μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας και να πάρει φανέλα βασικού ο Πελέ. Ο Πορτογάλος μέσος όσο αγωνίστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν θετικός, όμως ο Πούτσε ζητά από τον ποδοσφαιριστή του περισσότερα τρεξίματα και πολύ καλύτερα μαρκαρίσματα. Αυτό είναι το μειονέκτημα του Πελέ, κι αν δεν το βελτιώσει δεν θα μπορεί να πάρει από τον Πούτσε τις ευκαιρίες που θέλει.

Απ’ εκεί και πέρα ο Αϊράμ Καμπρέρα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι στη Λεμεσό. Στην καλύτερη περίπτωση να είναι στον πάγκο. Ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, που αποχώρησε με ένα μικροπρόβλημα από το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό και λογικά θα είναι πανέτοιμος και θα είναι και στο αρχικό σχήμα, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Αμπντουλαΐ Σεού.

Ο Νιγηριανός μέσος της Ανόρθωσης βρίσκεται στο Λάγος και αναμένει να του εκδοθεί η βίζα για να μπορέσει να έρθει στην Κύπρο. Αν καθυστερήσει και δεν μπορέσει να έρθει μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Κύπρο, τότε θα μείνει εκτός αποστολής. Ακόμη όμως και να έρθει έγκαιρα δύσκολα θα είναι σε θέση να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ