aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα δεδομένα με Γιαννιώτα και Λαΐφη

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καθοριστική για την υπόθεση του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, αλλά και στο τι θα γίνει με τους δανεικούς παίκτες που τελείωσαν τη χρονιά σε άλλες ομάδες και είτε έχουν οψιόν αγοράς είτε περιμένουν να δουν αν υπολογίζονται από τους πρωταθλητές για τη νέα σεζόν.

Σε ρεπορτάζ της η ελλαδική έκδοση της “Goal News” αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις περιπτώσεις των Γιάννη Γιαννιώτα και Κωνσταντίνου Λαΐφη.

Αναλυτικά:

Γιαννιώτας: Δύο συνεχόμενες φορές έχει προσπαθήσει να στεριώσει στον Ολυμπιακό αλλά και τις δύο δεν μπόρεσε. Ο Ελληνας εξτρέμ που έχει παίξει δανεικός στις δύο προηγούμενες σεζόν στον ΑΠΟΕΛ αναμένει τις εξελίξεις στον Πειραιά για να δει κατά πόσον θα έχει αυτήν τη χρονιά τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. Το μόνο σίγουρο για τον Γιαννιώτα είναι πως δεν πρόκειται να μείνει στον ΑΠΟΕΛ.

Λαΐφης: Η εξαιρετική χρονιά που έκανε ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης είναι λογικό να έχει οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στην επιθυμία να τον φέρουν στον Πειραιά. Από τη μια όμως υπάρχει η δυσκολία με τη Σταντάρ, καθώς η συμφωνία δανεισμού είναι για δύο χρόνια και απο την άλλη μένει να δούμε αν και ο νέος προπονητής θα έχει την ίδια γνώμη έτσι ώστε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Κύπριος στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ