aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Συντηρούν» την «βόμβα» επιστροφής Λαβόρδε στην Κύπρο

«Συντηρούν» την «βόμβα» επιστροφής Λαβόρδε στην Κύπρο

«Καπνός» υπάρχει. Τη «φωτιά» που άναψε η φημολογία της απόκτησης του Ρικάρντο Λαβόρδε δεν την σβήνουν οι διοικούντες την Πάφος FC.

Το κατά πόσο είναι εφικτό ο Κολομβιανός εξτρέμ να αποδεχθεί μια πρόταση ομάδας που δεν έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πανίσχυροι οικονομικά ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας είναι έτοιμοι να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να πείσουν τον30χρονο ακραίο επιθετικό να αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Τέλος στο σήριαλ Γκιουρίς!

Μπορεί οι άνθρωποι της Πάφου να μην επιβεβαιώνουν δημόσια κάτι τέτοιο, όμως όχι μόνο δεν το διαψεύδουν  αλλά τονίζουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να είναι ισχυρή η ομάδα τη νέα σεζόν. Πάντως, υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύματα στο Καζακστάν φέρουν τον Λαβόρδε κοντά στην Τομπόλ. Όσον αφορά την Ανόρθωση το ενδεχόμενο επιστροφής του Κολομβιανού είναι πλέον απομακρυσμένο, καθώς η «Κυρία» είναι έτοιμη να πει το «ναι» στην Όρενμπουργκ και να κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον Γκιουρίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ