aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτον ΚΟΑ η Αστυνομία, καταθέσεις από υπαλλήλους

Στον ΚΟΑ η Αστυνομία, καταθέσεις από υπαλλήλους

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς από το ΤΑΕ Αρχηγείου οι έρευνες σχετικά με την καταγγελία του Απόλλωνα για παρατυπίες στην έκδοση δελτίου υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Μέλη της δύναμης βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (6/2) στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με σκοπό να πάρει καταθέσεις από υπαλλήλους του ΚΟΑ που προφανώς εργάζονται στο τμήμα έκδοσης δελτίων υγείας αθλητών.

Υπενθυμίζουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ μετά από συνεδρίαση του την Τρίτη (5/2) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε πως η διαδικασία έκδοσης δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα έγινε νομότυπα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση-Απόλλων: Το χρονικό της «διαμάχης» και τα επόμενα βήματα

Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσαν την Τρίτη (5/2) μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα, ενώ όπως σημείωσε ενωρίτερα η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy δεν κλήθηκαν (μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης) για κατάθεση ο Φράνσις Ουζόχο και η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Δεν κλήθηκαν ούτε ο Ουζόχο, ούτε η διοίκηση της Ανόρθωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ