aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση-Απόλλων: Το χρονικό της «διαμάχης» και τα επόμενα βήματα

Ανόρθωση-Απόλλων: Το χρονικό της «διαμάχης» και τα επόμενα βήματα

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η διαμάχη του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης με πρωταγωνιστή τον Φράνσις Ουζόχο. Η συμμετοχή του Νιγηριανού κίπερ της «Κυρίας» στο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το νησί. Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη, η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, συγκέντρωσε όλα όσα συνέβησαν από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Ουζόχο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. της «Κυρίας» λίγες ώρες πριν το τέλος της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Δηλαδή το βράδυ της Πέμπτης 31/1, λίγο μετά τις 22:00. Ο Ουζόχο την επόμενη κιόλας μέρα πήρε το αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου ρίχθηκε στη μάχη με το «καλημέρα» αφού ο Στρέπελ του έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε 1-0.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Απόλλωνας αναμένει την απόφαση των νομικών συμβούλων της ομάδας, σχετικά με το αν θα καταγγείλει την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο. Απόλλων: Εξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης για Ουζόχο

Έτσι και έγινε, αφού το Δ.Σ. των κυανόλευκων της Λεμεσού κατήγγειλε στον ΚΟΑ και την Αστυνομία την ομάδα της Αμμοχώστου καθώς υποστηρίζει πως έγιναν παρατυπίες στο δελτίο υγείας του τερματοφύλακα. Διέταξε έρευνα ο ΚΟΑ για το δελτίο υγείας του Ουζόχο, επιστολή Απόλλωνα

Ο ΚΟΑ το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε πως η διαδικασία έκδοσης δελτίου υγείας του Ουζόχο έγινε νομότυπα, ζητώντας όμως περαιτέρω διερεύνηση του θέματος από την Αστυνομία.  KOA: «Το δελτίο υγείας του Ουζόχο εκδόθηκε νομότυπα»

Οι αρχές από την Τρίτη (5/2) άρχισαν έρευνα με τη διοίκηση του Απόλλωνα να δίνει κατάθεση στην Αστυνομία. Επίσης, το βράδυ της ίδιας μέρας το Δ.Σ. των Λεμεσιανών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας παρέθεσε λεπτομέρειες. Ανακοίνωση Απόλλων: «Τα 10 ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν από τον ΚΟΑ»

Αναμένεται ότι θα κληθούν να καταθέσουν μέλη του Δ.Σ. της Ανόρθωσης, ο ίδιος ο τερατοφύλακας, αλλά και γιατροί. Μέχρι τις 13:00 της Τετάρτης (6/2) δεν κλήθηκε για κατάθεση, ούτε ο Ουζόχο, ούτε κανένα μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η γνησιότητα του δελτίου υγείας του Ουζόχο!

Τέλος, η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως η ένσταση του Απόλλωνα θα εξεταστεί την ερχόμενη Δευτέρα (15/2). ΚΟΠ: Ορίστηκε η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα

Το… σήριαλ αναμένεται πως θα έχει και συνέχεια, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Ουζόχο έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ανόρθωση: Το ερώτημα με Ουζόχο και το γεμάτο «οπλοστάσιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ