aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης ο Χάνκα, δίνει μηναίο μισθό €25.000»

«Στο στόχαστρο της Ανόρθωσης ο Χάνκα, δίνει μηναίο μισθό €25.000»

Το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης σε συνεργασία με τον Γιούρχεν Στρέπελ, έχουν στρέψει την προσοχή τους στην μετεγγραφική περιόδου Ιανουαρίου. Στόχος των κυανόλευκων είναι να πραγματοποιήσουν ποιοτικές προσθήκες στο υφιστάμενο ρόστερ, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Gazeta Sporturilor», η «Κυρία» έχει βάλεις το στόχαστρο της τον δεξιό ακραίο επιθετικό, Σέρτζιου Χάνκα, ο οποίος είναι 26 ετών (4/4/1992) και αγωνίζεται στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα παραθέτει επιπλέον πληροφορίες, καθώς αναφέρει πως η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πρόθυμη να δώσει στον ποδοσφαιριστή μηνιαίο μισθό 25.000 ευρώ, ενώ στην ομάδα της Ρουμανίας αμείβεται με 5.000 ευρώ λιγότερα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αρχίζει η… εκκαθάριση

Επίσης, ο Ρουμάνος παίχτης έχει άλλο έναν λόγο που θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του καθώς προ ημερών η γυναίκα του δέχθηκε επίθεση όταν η Ντιναμό Βουκουρεστίου ηττήθηκε 4-1 από την Άστρα. Το συμβόλαιο του Χάνκα λήγει το ερχόμενο Καλοκαίρι, γι’ αυτό και όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο, καλείται να δώσει 100.000 ευρώ στην ομάδα όπου ανήκει. Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα καταλήγει στο γεγονός πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και θα μελετήσει όλες τις προτάσεις που δέχθηκε ή θα δεχθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ