aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣπουδαία μετεγγραφή από Ολυμπιακό Πειραιώς για Ανόρθωση, συνεχίζουν άλλοι δύο

Σπουδαία μετεγγραφή από Ολυμπιακό Πειραιώς για Ανόρθωση, συνεχίζουν άλλοι δύο

Σπουδαία μετεγγραφή υλοποίησε η Sabbianco Aνόρθωση. Η «Μεγάλη Κυρία» απέκτησε τον Νίκο Κρητικό που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μαζί με τον Κρητικό, ανακοίνωσε και δύο ακόμη παραμονές παικτών της, των Ιωάννου και Μπότσαρη.

Αναλυτικά:

Νέα μεγάλη μετεγγραφή για την Sabbianco Aνόρθωση Αμμοχώστου. Ακόμη ένας μεγάλος (όχι σε ηλικία) αθλητής στο οπλοστάσιο της ομάδας της Αμμοχώστου. Η Sabbianco Aνόρθωση Αμμοχώστου κτίζει την υπερδύναμη των επόμενων ετών και στοχεύει στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και σε καλή Ευρωπαϊκή πορεία.

Η “Μεγάλη Κυρία” του κυπριακού χάντμπολ ανακοινώνει την μετεγγραφή του 23χρονου Έλληνα διεθνούς ίντερ Νίκου Κρητικού. Ο Νίκος Κρητικός προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνιζόταν στην ομάδα του Δούκα.

Επίσης η Ανόρθωση ανακοινώνει τις ανανεώσεις με τον Κύπριο διεθνή περιφερειακό Ανδρέα Ιωάννου (Τερασάντα) και τον επίσης Κύπριο περιφερειακό Δημήτρη Μπότσαρη. Τόσο ο Ανδρέας, όσο και ο Δημήτρης Δημήτρης από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζονται στην ομάδα της Αμμοχώστου. Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό, λόγω της πανδημίας, η Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου επενδύει στο κυπριακό χάντμπολ τόσο εντός όσο και εκτός γηπεδων παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνοε στόχο την καθιέρωση της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ