aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣούπερ πρωταθλήτριες οι κοριτσάρες της Ανόρθωσης (pics)

Σούπερ πρωταθλήτριες οι κοριτσάρες της Ανόρθωσης (pics)

Το σήκωσε το πρώτο! Η Ανόρθωση, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο Λευκόθεο και διήρκεσε 2 ώρες και 17 λεπτά, επικράτησε της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-2 σετ και κατέκτησε το σούπερ καπ στο βόλεϊ Γυναικών και πρόσθεσε άλλον ένα τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Είναι το 26ο σούπερ καπ Γυναικών και δεύτερο συνεχόμενο για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θα είναι από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου. Οι κιτρινοπράσινες προηγήθηκαν δυο φορές, οι «κυανόλευκες» ισοφάρισαν αντίστοιχες για να κερδίσουν σε εκπληκτικό τάιμ μπρέικ το τρόπαιο.

Το πρώτο σετ το πήρε η ομάδα της Τεχνοοικία ΑΕΚ, που επικράτησε με 25-22 και ήταν το πιο συναρπαστικό. Απάντησε η Ανόρθωση πιο εύκολα αφού κέρδισε το δεύτερο σετ με 25-16. Περίπου με τον ίδιο τρόπο πήρε για δεύτερη φορά προβάδισμα η ομάδα της Λάρνακας, αφού κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-17. Η Ανόρθωση δεν τα έβαλε κάτω, ανασυντάχθηκε και απάντησε εκ νέου (25-18), ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα σετ και οδήγησε το ματς στα τάι μπρέικ.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-0. Απάντησε η Ανόρθωση, μειώνοντας σε 3-4. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε διαφορά τριών πόντων και πάλι 11-8, όμως οι «Κυρίες» δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Προηγήθηκαν με 13-12 και τελικά πήραν το σετ με 17-15, το ματς και το τρόπαιο!

ΤΑ ΣΕΤ: 22-25, 25-16, 17-25, 25-18, 17-15

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Αλ. Μπόσκοβιτς): Ράντονιτς, Χαραλάμπους, Κιγιάκοβα, Βασιλείου, Καετάνο, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Ριαλά, Σιακίδου.

TEXNOOIKIA AEK (Αλ. Πέτροβιτς): Λαβ, Στυλιανού, Σρτίμερ, Γκόγκιτς, Π. Δημητρίου, Α. Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Ειρ. Ιωάννου, Χρυσηλίου, Ν. Στυλιανού.

Η Κάλια Βασιλείου, αρχηγός της Ανόρθωσης, με το τέλος του αγώνα μίλησε στη Cytavision. «Ήταν σημαντικό για μας να αρχίσουμε με έναν τίτλο. Παρόλο που πολλοί λένε ότι το σούπερ καπ δεν είναι σημαντικό, για μας ήταν και το παλέψαμε μέχρι τέλους», είπε και τόνισε: «Θέλουμε και τους τρεις τίτλους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ