aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣίλντενφελντ: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο εάν κερδίσει η Κύπρος»

Σίλντενφελντ: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο εάν κερδίσει η Κύπρος»

Βέβαιος για άνετη επικράτηση της Κροατίας επί της Κύπρου δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Άρη επισκέφθηκε χθες βράδυ την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας του και όπως σημειώνουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης προέβλεψε νίκη της Κροατίας με 3-0 και αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με τον φυσιοθεραπευτή του Άρη, δήλωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο εάν κερδίσει η Κύπρος.

«Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην Κροατία ήταν δύσκολο. Απόψε η Κύπρος θα αμυνθεί και εμείς θα επιτεθούμε. Η εκτίμηση μου είναι πως πέραν από νίκη της Κροατίας, οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη», είπε αρχικά και ακολούθως στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των παικτών.

«Η Κύπρος έχει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν πλησιάζουν το δικό μας επίπεδο. Θα παλέψει η Κύπρος και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα είναι διεκδικητικοί, ενώ θα έχουν και την στήριξη του κόσμου. Οι οπαδοί εδώ είναι παθιασμένοι αλλά αλλάζουν συμπεριφορά ανά πάσα στιγμή».

Ο αρχηγός του Άρη εκτίμησε πως η σημερινή αναμέτρηση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Μάρκο Λιβάγια και έδωσε την πρόβλεψή του για το τελικό αποτέλεσμα. «Θα πω 3-0 για την Κροατία, για να κάνω πλάκα στους Κύπριους στην προπόνηση με τον Άρη. Ο φυσιοθεραπευτής μας, μου είπε να κεράσω όλους τους Κροάτες αν μας νικήσουν κι εγώ του απάντησα πως εάν κερδίσει η Κύπρος θα σταματήσω το ποδόσφαιρο αύριο (γέλια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ