aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πυκνώνουν» τα ραντεβού Κετσπάγια-Κικλάντζε

«Πυκνώνουν» τα ραντεβού Κετσπάγια-Κικλάντζε

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εργάζεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας για το «κτίσιμο» της Ανόρθωσης της νέας αγωνιστικής περιόδου, και ήδη έριξε «δίκτυα» στην Γεωργία με τις συμφωνίες για απόκτηση των Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός) και Ναβαλόφσκι (αριστερό μπακ). Αναμένεται ότι η «αγορά» της Γεωργίας θα τον απασχολήσει κι άλλο και σαφώς η γνώμη του πολύ καλού του φίλου και παλιάς δόξας της «Κυρίας», Γκεόργκι Κικλάντζε είναι βαρύνουσας σημασίας.

Στενοί φίλοι οι δύο τους συναντιόνται όπως τους δίνεται η ευκαιρία, όμως φαίνεται ότι τα «ραντεβού» ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς θρύλους της Ανόρθωσης «πύκνωσαν» το τελευταίο διάστημα και η συμφωνία Κετσπάγια-Ανόρθωσης δεν είναι άσχετη με αυτό. Κετσπάγια και Κικλάντζε τα είπαν το βράδυ της Κυριακής (7/4) με την σύζυγο του Τιμούρ, Κατερίνα Κετσπάγια να δημοσιεύει φωτογραφία με τα χαμόγελα σε πρώτο πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ