aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΨήφος διάκρισης για Καλό, Σωτηρίου και Ρούντι

Ψήφος διάκρισης για Καλό, Σωτηρίου και Ρούντι

Για την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, που περιλάμβανε τους αγώνες της 3ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας, ψήφο διάκρισης στο έπαθλο «Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg» πήραν οι Μιγκέλ Καρλίτος (Ανόρθωση), Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ) και Ρούντι Γουίλσον (Δόξα).

Ως γνωστό στο έπαθλο Carlsberg, ψηφίζουν 25 αθλητικοί συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της ΕΑΚ, η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον «Καλύτερο Ποδοσφαιριστή» κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Περαιτέρω ο αναδειχθείς υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων«Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η Carlsberg συνεισφέρει το ποσό των €1.000.

Υπενθυμίζεται ότι ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφων που θα πάρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ