aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠρόστιμα… παντού και κίνδυνος για την Ανόρθωση

Πρόστιμα… παντού και κίνδυνος για την Ανόρθωση

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού εξέτασε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά:

(1) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για πρόκληση επεισοδίων από παράγοντες της ομάδας μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που προκάλεσαν αναταραχή. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μετάδοση μηνυμάτων ακατάλληλων για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του Γιώργου Δώνη προπονητή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί δεν έφερε το ειδικό σήμα (κονκάρδα) στο στήθος κατά την διάρκεια του αγώνα. Απόφαση: Επίπληξη.

*Καταγγελία κατά του Χαράλαμπου Βασιλείου γυμνασίαρχου της Δόξας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή τερματοφυλάκων της αντίπαλης ομάδας  Σάββα Καραϊσκάκη μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από δύο αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Σάββα Καραϊσκάκη προπονητή τερματοφυλάκων της Αλκής για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον γυμνασίαρχο του αγώνα  Χαράλαμπο Βασιλείου μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά:

(1) της ΑΕΚ Λάρνακας:

(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες). Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του Χριστόφορου Πετρούη εφόρου της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε στο 34ο λεπτό του αγώνα για έντονες διαμαρτυρίες. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Άρη γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 5 λεπτά. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωση λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Ερμή λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωση γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €1200= που επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 20.12.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/09.12.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στην Ανόρθωση.

*Καταγγελία κατά της Πάφος F.C. γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €3900= που επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 20.12.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΠΑΦΟΣ F C – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /09.12.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στην Πάφος F.C.

*Καταγγελία κατά της Πάφος F.C. γιατί παρέλειψε να   πληρώσει   χρηματική ποινή €200= που   επιβλήθηκε στον κ. Γεώργιο Καρατζιά προπονητή του σωματείου της και στο σωματείο της στις 20.12.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος U17 περιόδου 2017-2018 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΠΑΦΟΣ F C/09.12.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ