aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠουρσαϊτίδης για Ελουντού: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν ισχυεί…»

Πουρσαϊτίδης για Ελουντού: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν ισχυεί…»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτιδης μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 και τον αποκλεισμό της ομάδας του από το κύπελλο.

Την ίδια ώρα ο Ελλαδίτης τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει ερώτηση δημοσιογράφου για τον λόγο που ο Τσαρλς Ελουντού έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Αρχικά τόνισε: «Είχαμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε καλά, να διαχειριστούμε τον αγώνα ξέροντας πως πρέπει η Ανόρθωση πρέπει να βάλει γκολ. Ήρθαν όλα διαφορετικά, καθώς η Ανόρθωση προηγήθηκε στο σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια. Βάλαμε πίεση σε μία ομάδα που δυσκολεύεσαι να της κάνεις φάση (εξαίρεση το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας). Αποκλειστήκαμε από μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αυτό είναι η μεγαλύτερη μας απογοήτευση. Συγχαρητήρια στον Τιμούρ Κετπάγια και στην Ανόρθωση. Εμείς συνεχίζουμε στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση δημοσιογράφου για την απουσία του Ελουντού από την ενδεκάδα σχολίασε: «Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν ισχύει. Αν κάποιος δημοσιογράφος είναι διαβασμένος και δει τα παιχνίδια της Σαλαμίνας, θα δει ότι αλλάζουμε τους δύο εξτρέμ μας για να είναι φρέσκοι. Ο Ελουντού φυσικά και ήταν κουρασμένος από το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ