aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαPOLL: Είστε υπέρ της επιστροφής Κετσπάγια στην Ανόρθωση;

POLL: Είστε υπέρ της επιστροφής Κετσπάγια στην Ανόρθωση;

Πιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε τα προηγούμενα δέκα χρόνια είναι η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Χρήστο Πουλλαΐδη, το νέο πρόεδρο της «Κυρίας», Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον Γεωργιανό προπονητή συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και της μεταξύ τους συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της συζύγου του Κετσπάγια με το βαθύ νόημα!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ έδειξε αρνητικός στο να αναλάβει άμεσα την ομάδα της Αμμοχώστου. Η συμφωνία Ανόρθωσης-Κετσπάγια αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες σε νέα συνάντηση στην οποία θα πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ζήτησε και πήρε τα συμβόλαια των παικτών ο Τιμούρ

Το Goal.com.cy δίνει πάσα στους αναγνώστες του και σας καλεί να ψηφίσετε κατά πόσο η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια είναι η ενδεδειγμένη λύση για την Ανόρθωση και κατά πόσο θα ήταν ιδανικότερο να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ