aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη συνάντηση Ανόρθωσης-Κετσπάγια

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη συνάντηση Ανόρθωσης-Κετσπάγια

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης, Χρήστο Πουλλαΐδη, τον πρόεδρο της «Κυρίας», Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy ο Γεωργιανός προπονητής έδειξε πρόθυμος για επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά από τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί άμεσης αντικατάστασης του Γιούρχεν Στρέπελ.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Στέλνει «ραβασάκι» για Ντούρις η ΦΙΦΑ, κανένας διακανονισμός

Η συνάντηση ήταν πολύωρη, καθώς άρχισε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε μετά τις 21:30, γεγονός που καταδεικνύει πως συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στο μέλλον της «Κυρίας». Ο Κετσπάγια είναι όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια κοντά στην επιστροφή του στην Ανόρθωση, όμως δεν προέκυψε οριστική συμφωνία (σ.σ. υπογραφή συμβολαίων) αν και ο Γεωργιανός ήταν πρόθυμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με ισχύ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν αποκλείεται εντός των αμέσως επόμενων ημερών να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στους συμμετέχοντες όταν και πολύ πιθανόν θα πέσουν και οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Καρφώνει ο Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ