aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠοιος Ζάχοβιτς και ποιος Ζιοβάνι; Ο Γκόγκιτς!

Ποιος Ζάχοβιτς και ποιος Ζιοβάνι; Ο Γκόγκιτς!

Ο Αλέκος Αλεξανδρής πρόλαβε τις χρυσές εποχές του Ολυμπιακού (και της ΑΕΚ) παίζοντας δίπλα από παικταράδες. Οι οποίοι στοίχιζαν μία περιουσία. Ο Ζάχοβιτς και ο Ζιοβάνι, για παράδειγμα, είχαν απολαβές που ζάλιζαν την εποχή εκείνη κι ήταν υπέρβαση στην υπέρβαση της υπέρβασης.

Ποιος, όμως, ήταν ο καλύτερος παρτενέρ του; Ποιος Ζάχοβιτς και ποιος Ζιοβάνι; «Ο Γκόγκιτς! Ο Σίνισα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί γνώριζε άριστα τη θέση του φορ. Εγώ μπορεί να είχα την αίσθηση του γκολ αλλά επειδή έπαιζα στην αρχή πιο πολύ μεσοεπιθετικός, μου έδειχνε τις κινήσεις ο Γκόγκα. Πού πρέπει να είμαι και πότε να κάνω κίνηση ανάλογα με το πού βρίσκεται η μπάλα. Τώρα βλέπεις οι φορ δεν ξέρουν πού πάνε. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Σίνισα με τον τρόπο του. Μπορεί να μην ήταν ο σούπερ σκόρερ ο Γκόγκα αλλά είχε ποδοσφαιρικό ένστικτο», δήλωσε ο Αλεξανδρής.

Ο Αλεξανδρής χρωστά πολλά στον Γκόγκιτς: «Με έμαθε ακόμη και πώς να μαρκάρω. Θυμάμαι και τι λεγόταν όταν ήρθε… Παππούς και τέτοια. Έγινα καλύτερος μαζί του, έμαθα πράγματα».

Πάλι καλά που ήρθε στο προσκήνιο ο Αλεξανδρής με τις συνεντεύξεις του που έκαναν πάταγο για να θυμηθούμε ότι είχαμε κάποτε μία ομάδα που την έλεγαν ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας. Σαν φωτοβολίδα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ