aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠήρε αυτό που άξιζε η Ανόρθωση (video+pics)

Πήρε αυτό που άξιζε η Ανόρθωση (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτή τη φορά η Ανόρθωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έλεγχε πλήρως την ροή και είχε τη συντριπτική κατοχή απέναντι στην Αγία Νάπα, όμως και πάλι έβαλε δύσκολα στον εαυτό της. Προηγήθηκε με τον Ντουγκλάο και έδειχνε άνετη για να «κλειδώσει» την πρόκριση, όμως ένα γκολ του Ομάρ στις καθυστερήσεις την άγχωσε λιγάκι. Αν πάρουμε συνολικά και στους δύο αγώνες την εικόνα των δύο ομάδων, η Ανόρθωση άξιζε πέρα για πέρα να προκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέβι: «Ήταν πολύ σημαντικό να προκριθούμε»

Στο πρώτο ημίχρονο έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ που θα ξεμπέρδευε μία και καλή την υπόθεση πρόκριση, όμως οι Καμαρά και Αράζ σημάδεψαν το δοκάρι του Παναγιώτου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και επέλεξαν να «χτυπήσουν» τη μεγάλη τους αντίπαλο στο ανοιχτό γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε… αλλιώς ο Γκιούρις

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο, η κατοχή πάντα ήταν πάνω από το 70% και εκτός από μία φάση της Αγίας Νάπας με τον Σλόου, το παιχνίδι ήταν συνεχώς από τη μεσαία γραμμή και προς την περιοχή των γηπεδούχων. Τελικά, στο 65ο η «Κυρία» βρήκε το γκολ που έψαχνε με το χτύπημα πέναλτι του Ντουγκλάο. Την παράβαση έκανε το Στυλιανού, ο οποίος ενήργησε ως τερματοφύλακας και έδιωξε την μπάλα με το χέρι σε σουτ του Ράγιος.

Ο ποδοσφαιριστής των πορτοκαλί αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη και ο Βραζιλιάνος στόπερ της Ανόρθωσης άνοιξε το σκορ. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε ο Ομάρ (από θέση οφσάιντ) να σκοράρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να αγχώσει κάπως τους φιλοξενούμενους. Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε και η «Κυρία» είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά του κυπέλλου.


Αγία Νάπα (Μάριος Κκαράς): Παναγιώτου, Γκονζάλες, Λαφάρζ, Μενσά, Στυλιανού, Περατικός, Π. Παναγιώτου, Γιουκαρής (78′ Ζανέττου), Μάχαττος (75′ Γεωργίου), Σλόου (46′ Μάρκου), Ομάρ.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πηλέας, Βίκτορ, Οικονομίδης, Αράζ (68′ Αρτυματάς / 78′ Πράνιτς), Καρλίτος, Ματθαίου, Καμαρά.

Σκόρερ: Ομάρ 90’+2 / Ντουγκλάο 65′

Κίτρινες: Γκονσάλες / Καλό, Ντουγκλάο

Αποβολές: Στυλιανού (απευθείας)

Στάδιο: ΓΣΖ

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ