aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαρτίζαν: Με πέντε αλλαγές και το wonderkid των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον πάγκο

Παρτίζαν: Με πέντε αλλαγές και το wonderkid των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον πάγκο

Με πέντε αλλαγές παρατάσσει την Παρτιζάν, σε σχέση με το τελευταίο ματς της κόντρα στην Ραντνίτσκι για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (11/9), ο προπονητής της Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πλείστοι από τους ένδεκα που παρατάσσει απόψε κόντρα στην ομάδα της Αμμόχωστου ο Σέρβος τεχνικός, είναι αυτοί με τις περισσότερες συμμετοχές στις προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις της ομάδας.

Στον πάγκο άφησε ο Στανόγεβιτς το ανερχόμενο αστέρι της Παρτιζάν και του σερβικού ποδοσφαίρου Νεμάνια Γιόβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον transfermarkt κοστολογείται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ενδεκάδα της Παρτίζαν με την Ανόρθωση: Πόποβιτς, Ομπράντοβιτς, Βούγιατσιτς, Σανιτσάνιν, Μιλίκοβιτς, Στέκιτς, Ζντίελαρ, Νάτχο, Μάρκοβιτς, Μένινγκ, Γκόμες.

Η ενδεκάδα της Παρτίζαν με την Ραντνίτσκι (11/9): Πόποβιτς, Ζίβκοβιτς, Σανιτσάνιν, Βούγιατσιτς, Ουρόσεβιτς, Γιόγιτς, Ζντιέλαρ, Μάρκοβιτς, Χόλεντερ, Γιόβιτς, Γκόμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ