aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάους καλεί Κουλούρη στην Τβέντε

Το κουστούμι του νέου αρχισκάουτερ στην Τβέντε, φόρεσε ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους. Και προτού καλά, καλά σηκώσει μανίκια, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Instasport.gr» σημείωσε στη μετεγραφική ατζέντα του το όνομα ενός άλλοτε ποδοσφαιριστή του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Το μικρό του όνομα, Ευθύνης. Το επίθετο, Κουλούρης. Ευθύμης Κουλούρης.

«Ο καινούργιος αρχισκάουτερ της ολλανδικής ομάδας τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον 20χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ τον οποίο έζησε από κοντά την σεζόν 2015-16 στην κυπριακή ομάδα. Μάλιστα ακόμη και όταν χώρισαν οι δρόμοι τους και έπαψαν να βρίσκονται κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη, δεν έπαψε να διατηρεί επαφή μαζί του. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως μετά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός στην Τρίπολη στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα, έγινε αποδέκτης τηλεφωνικών συγχαρητηρίων από τον Πάους», αναφέρεται στο αποκλειστικό δημοσίευμα της «Instasport.gr».

«Είναι ένας κλασικός σέντερ-φορ περιοχής, που είναι γεννημένος σκόρερ. Είναι πολύ νεαρός και είναι έκπληξη για μένα που συνδυάζει τόσα πολλά ωραία χαρακτηριστικά σε τέτοια ηλικία. Είναι πολύ καλός μες την περιοχή, ξέρει να παίρνει επίκαιρες θέσεις και να μυρίζεται το γκολ», είχε αναφέρει σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το καλοκαίρι είχε σκεφτεί να το προτείνει σε κάποια Ολλανδική ομάδα, ωστόσο πάτησε φρένο βλέποντας την επιθυμία του παίκτη να παλέψει για την καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ.

Ε ό,τι δεν έκανε το καλοκαίρι, έρχεται η ώρα να το κάνει για λογαριασμό της Τβέντε στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Πάους θα εισηγηθεί την απόκτηση του Κουλούρη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και εφόσον οι Θεσσαλονικείς ανάψουν το πράσινο φως, οι δρόμοι του με τον νεαρό επιθετικό θα σμίξουν ξανά αυτή την φορά επί ολλανδικού εδάφους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ