aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΌλα ανοικτά με τον Εμίλιο Ζελάγια

Όλα ανοικτά με τον Εμίλιο Ζελάγια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εμίλιο Ζελάγια του Εθνικού πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και είναι φυσικό να απασχολεί τον Τύπο για ενδεχόμενη μετεγγραφή. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, κάθε φορά που σκοράρει γίνεται όλο και πιο έντονος ο θόρυβος.

Είναι λογικό καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14, ξεπερνώντας κατά ένα τον Νίκα Κατσιαράβα. Με αυτά τα δεδομένα φαντάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στις τάξεις των μπλε, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Βεβαίως, από την πλευρά του συλλόγου της Άχνας γίνεται προσπάθεια για να παραμείνει στο Δασάκι, αλλά αναγνωρίζεται πως είναι πολύ δύσκολο. Πάντως, ο Κίκης Φιλίππου έδωσε απάντηση που θυμίζει χρησμό της Πυθίας, κατόπιν σχετικής μας ερώτησης: «Έχουμε ακόμα δύο μήνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο κάθε ένας παίρνει το δρόμο του».

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε ότι ο Ζελάγια υπέγραψε στον Απόλλωνα. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε από τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Πάντως, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, Γιώργος Τσουρή, μας ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν υπέγραψε σε κανένα σύλλογο για την επόμενη σεζόν και επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Πάντως, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ανόρθωση.

Πέρα από το θέμα του Ζελάγια, όμως, υπάρχει και η προσπάθεια των μπλε στο β’ γκρουπ των πλέι άουτ. Η νίκη επί του Άρη στη Λεμεσό (1-0) έφερε μεγάλη ηρεμία στο Δασάκι. Η ομάδα είχε δύο μήνες να νικήσει και το «διπλό» αναπτέρωσε το ηθικό.

Όπως είναι φυσικό, στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στο ματς με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο (16:00). Ο Πινσέλι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» λόγω τραυματισμού, θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος μέχρι την αναμέτρηση με την ομάδα της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ