aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Όχι» στον Ουσέρο, «ναι» στον Σεού

«Όχι» στον Ουσέρο, «ναι» στον Σεού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Και το όνομα αυτού, Αμπντουλαχί Σεού. Η Ανόρθωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να πάρει τα απαραίτητα έγραφα και να προχωρήσει στην ένταξη του διεθνούς Νιγηριανού μέσου στο δυναμικό της. Μέχρι να φθάσει όμως στην υλοποίηση της μετεγγραφής προηγήθηκαν αρκετά.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο με τον Αντόνιο Πούτσε είχαν λοιπόν τις δυο αυτές περιπτώσεις για να επιλέξουν. Τον Νιγηριανό Σεού που είναι στα 23 του χρόνια, διεθνής, με μεγαλύτερη προοπτική και παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και ως αμυντικός μέσος και ως δεξιός μπακ. Ή τον 32χρονο Ουσέρο που παίζει «8άρι» και μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής.

Οι Μπενίτο και Πούτσε, μετά από συνάντηση που είχαν χθες το πρωί με την επιτροπή προγραμματισμού, ενημέρωσαν ότι κρίνουν πιο καλή την περίπτωση του Σεού, κι έτσι η διοίκηση προχώρησε στην εγγραφή του παίκτη. Η ΚΟΠ έχει ζητήσει από την πορτογαλική ομοσπονδία το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Νιγηριανού.

Ο Σεού έχει βάλει την υπογραφή του με την Ανόρθωση σε συμβόλαιο δυο χρόνων, ενώ υπάρχει και όρος ότι σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πουληθεί, τότε η Ουνιάο Μαδέιρα θα δικαιούται το 10% του συνολικού ποσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ