aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Πηλέας ενισχύει το κυπριακό στοιχείο

Ο Πηλέας ενισχύει το κυπριακό στοιχείο

Στον Ερμή θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου ο Κώστας Πηλέας (φωτό) κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Οι τρεις πλευρές τα βρήκαν σε όλα και είναι διαδικαστικό το θέμα της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του Κύπριου αριστερού μπακ, ο οποίος συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις των μαυροκόκκινων. Έτσι, ενισχύεται το κυπριακό στοιχείο, στο οποίο δίνει έμφαση ο Κώστας Καϊάφας.

Ήδη, χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και άλλοι που θα αξιοποιηθούν όταν θα κρίνει σκόπιμο ο κόουτς των μαυροκόκκινων. Για την ώρα, ο Γεράσιμος Φυλακτού αγωνίστηκε και στα 180 λεπτά, ενώ 89 έπαιξε ο Ηλίας Γεωργίου, 81 ο Γιώργος Κατσιατής και 25 ο Μάριος Πουτζιουρής. Ο τελευταίος βεβαίως αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο στα επόμενα ματς. Από εκεί και πέρα, οι Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Γιώργος Χριστοδούλου, Λοΐζος Ππούνας, Σάββας Λύτρας και Εύδωρας Σιλβέστρος περιμένουν στη σειρά για να πάρουν ευκαιρίες.

Εν τω μεταξύ, μετά την προψεσινή φιλική νίκη με 4-1 απέναντι στη Σπάρτη, δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για το Σαββατοκύριακο. Αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να πιάσουν δουλειά για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο «Αμμόχωστος» με τον ΑΠΟΕΛ (20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ