aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Πέτσας απάντησε στον Χαμπουλλά: «Έκανε λάθος, αλλά τον καταλαβαίνω…»

Ο Πέτσας απάντησε στον Χαμπουλλά: «Έκανε λάθος, αλλά τον καταλαβαίνω…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Ιάκωβος Κακουρή ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κώστας Πέτσας, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε την χθεσινή (5/5) ανάρτηση του στα ΜΚΔ μέσω της οποίας απαντούσε στον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Υπενθυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της «Κυρίας» μίλησε στην ίδια εκπομπή το μεσημέρι της Τρίτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πράσινους (πατήστε ΕΔΩ) και στα αιτήματα τους σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πέτσας μέσω ανάρτησης απάντησε στον Χαμπουλλά σε έντονο ύφος, ωστόσο πιο κάτω ξεκαθαρίζει.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπασματα:

Για την έντονη δράση του στα ΜΚΔ: «Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου. Εκφράζω τα συναισθήματα που ήταν συσσωρευμένα τόσα χρόνια. Ήμουν ανειδίκευτος με Facebook κτλπ, έπεσε τα χέρια μου ένα κινητό τηλέφωνο της γυναίκας μου και απλώς εκφράζω αυτά που νιώθω σαν φίλαθλος αυτής της ομάδας. Όταν αγωνίζεται, δεν καταλαβαίνεις τι προσφέρεις εκείνη τη στιγμή. Παίζεις την ομάδα, τη φανέλα, τον εαυτό μας, τον κόσμο. Ήσουν ένα μέρος του λαού. Αντί να ήσουν στην κερκίδα, ήσουν στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε. Πανηγυρίζαμε με τον κόσμο, πηγαίναμε στα σπίτια τους. Ήμουν Ομόνοια από την μέρα που γεννήθηκα. Τι να σας πω; Μπορεί να είπα Ομόνοια πρώτα αντί μάμα και παπά».

Για την χθεσινή του ανάρτηση σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά, στον Active: «Να εξηγηθούμε. Πιστεύω πως και ο ίδιος πιστεύει πως έκανε λάθος. Πολιτικά και ποδόσφαιρο δεν έχουν καμία σχέση. Εγώ είμαι ιδεολόγος Ομονοιάτης. Μιλούσα σε προσωπικό επίπεδο, η Ομόνοια είναι της Κύπρου, έχει φιλάθλους από όλες τις πολιτικές πεποιθήσεις. Δεν χρειάζονται τέτοιες δηλώσεις. Οι σκέψεις μας είναι στην υγεία μας, και πυροδοτούμε το κλίμα για τα πολιτικά; Σέβομαι πολύ τις ομάδες της Αμμοχώστου, και τη Νέα Σαλαμίνα. Το ξέρουν. Δεν χρειάζονται αυτές οι καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Με ενόχλησε η αναφορά στο πολιτικό εμένα. Δεν θα κάνω δικηγόρο, αλλά αν η Ομόνοια ήταν 2η θα έκανε το ίδιο. Προσπαθεί να προστατεύσει την ομάδα του. ψάχνει τρόπους, νομικούς ή όχι να πάρει την ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι και οι δύο ομάδες πρώτες, όμως η Ομόνοια είναι στην πρώτη θέση. Τον καταλαβαίνω, θέλει να μπει στο γήπεδο, και η Ομόνοια θέλει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ