aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Κίκης τα χώνει στους διοικούντες, παλαίμαχους και οργανωμένους

Ο Κίκης τα χώνει στους διοικούντες, παλαίμαχους και οργανωμένους

Άρχισαν για τα καλά τα όργανα στην Ανόρθωση. Για να φτάσει στο σημείο ο Κίκης Κωνσταντίνου να τα χώνει στους διοικούντες, στους παλαίμαχους και στους οργανωμένους οπαδούς, πάει να πει ότι ξεχείλισε το ποτήρι (του):

«Δεν ακούνε κανένα. Είναι περιττό να πω οτιδήποτε και να τοποθετηθώ και δεν θέλω να πω περισσότερα και να προκαλέσω περισσότερη διχόνοια. Ρωτάτε εμένα τη γνώμη μου για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ορθοποδήσει η Ανόρθωση. Ρωτήστε καλύτερα αυτούς που στηρίζουν την παρούσα διοίκηση, η οποία ενώ η Ανόρθωσις παραπαίει, είναι απούσα.

Ρωτήστε τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων. Ρωτήστε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Ακόμα και οι οργανωμένοι οπαδοί το καλοκαίρι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της παρούσας διοίκησης και τώρα λίγους μήνες μετά φωνάζουν και απαιτούν παραίτησή της», ανέφερε στον «Ρεπόρτερ» ο επίτιμος πρόεδρος της «Κυρίας» τονίζοντας ότι χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση και κυρίως στα διοικητικά της Ανόρθωσης.

Όλα τα πιο πάνω, λέχθηκαν προτού παραιτηθεί ο Χρίστος Πουλλαΐδης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ