aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Kατσαράβα «μοίραζε» ασίστ και η Ανόρθωση χάρηκε ξανά (vid & pics)

O Kατσαράβα «μοίραζε» ασίστ και η Ανόρθωση χάρηκε ξανά (vid & pics)

Με δύο ασίστ του Κατσαράβα και γκολ των Ντουρίς (22’) και Κοφί (66’) η Ανόρθωση επικράτησε 2-1 του Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής (2/12) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε στις επιτυχίες, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ομόνοια, και έφτασε τους 16 βαθμούς, μειώνοντας στους τρεις τη διαφορά από την πέμπτη θέση και την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα.

Στον αντίποδα, ο Ερμής ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως ο Δημητρίου είπε «όχι» σε διπλή προσπάθεια των «φτεροπόδαρων» στο 58’ σε σουτ των Μαρτίνιουκ και Κεϊτά.

Η ομάδα της Αραδίππου μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταραλίδη στο 88’, αλλά δέχθηκε την όγδοη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, όσους έχουν επίσης η ουραγός Αλκή και η 10η Ένωση.

Εξέπληξε ο Στρέπελ, εκπληκτικό γκολ
Με τον Κοφί σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Ράγιος δίπλα στον Βίκτορ σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, ώστε η Ανόρθωση να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας παρέταξε την Ανόρθωση ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Το πλάνο του Ολλανδού προπονητή λειτούργησε άψογα με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι καλύτερη και να προσπαθεί σταδιακά να φτάσει απειλητικά στην εστία του Αραμπατζή. Στο 22’ μετά από σέντρα του Μπεσάτ από αριστερά ο Κατσαράβα έδωσε πάσα πάρε-βάλε με τακουνάκι στον Ντουρίς και ο Σλοβάκος από το ύψος της μικρής περιοχής «κεραυνοβόλησε» τον Αραμπατζή δίνοντας προβάδισμα στην Ανόρθωση.

Αντίδραση Ερμή, γκολ ο Κοφί
Ο Ερμής άρχισε πιο δυνατά το δεύτερο ημίχρονο έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 58’ και κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε δεύτερο τέρμα, τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Κατσαράβα έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κοφί, ο οποίος έφυγε σε τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή και με υπέροχο πλασέ βάζοντας εξωτερικό φάλτσο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην «Κυρία».

Το πάλεψε, αλλά…
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Ανόρθωση να διαχειρίζεται άνετα το υπέρ της προβάδισμα. Στο 86’ ο Σισέ ανέτρεψε καθαρά τον  Mαλόν στην περιοχή και ο Ερμής μείωσε σκορ σε 2-1 με τον Ταραλίδη να ευστοχεί στο 88’. Στο διάστημα που απέμεινε μέχρι το φινάλε υπήρχε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν άλλαξε κάτι στο αποτελέσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:
Ανόρθωση (Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί (90+1 Αρτυματάς), Σίλντενφελντ, Nτουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Μπεσάτ, Ράγιος, Μικελτάντζε, Κατσαράβα (76′ Σισέ), Ντούρις

Ερμής (Ντε Ντέους): Αραμπατζής (73′ Παπαδόπουλος), Μαλόν, Πηλέας (46′ Nτεβέσα), Γκουλόν, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Φυλακτού, Κεϊτά, Κουατσίκα, Εμπαλό (79′ Πουντζιουρής), Μαύρου

Σκόρερ: 22′ Ντούρις, 66′ Κοφί

Κίτρινες: 53′ Ντουρίς, 89′ Οικονομίδης / 52′ Φυλακτού

Αποβολές:

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους

Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου

Β’ Βοηθός:  Ανδρέας Ανδρέου Π.

4ος: Χρυοβαλάντης Θεουλή

Παρατηρητής:  Ανδρέας Ξάνθου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ