aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ γιατρός της Ανόρθωσης στο Goal.com.cy: «Δεν συμφωνώ με τον Στρέπελ»

Ο γιατρός της Ανόρθωσης στο Goal.com.cy: «Δεν συμφωνώ με τον Στρέπελ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κατάθεση ψυχής από τον Δρ. Δημήτρη Τσούκα στο Goal.com.cy. Ο Ελλαδίτης γιατρός εργαζόταν στην Ανόρθωση και αποχώρησε μετά το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα για οικογενειακούς λόγους. Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που περνά η ομάδα της Αμμοχώστου ο κ. Τσούκας ταξίδεψε εσπευσμένα την Κυριακή στην Κύπρο για να βρίσκεται στον πάγκο της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Ερμή, κάτι που έγινε.

Ο Δημήτρης Τσούκας ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Ανόρθωσης μετά τις δηλώσεις που έγιναν από τον Γιούρχεν Στρέπελ, τονίζοντας πως η «Κυρία» έχει γιατρό, ο οποίος τον αντικατέστησε τις τελευταίες δύο βδομάδες. Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ο κ. Τσούκας έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Στρέπελ και παικτών: «Παίζουμε απλήρωτοι και χωρίς γιατρό»

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Τσούκας στο Goal.com.cy: «Δεν είμαι από μικρό παιδί οπαδός της Ανόρθωσης, ούτε γνώριζα από πριν τον Ανδρέα Παντελή. Είναι όμως ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω φέτος στον Ιστορικό αυτό Σύλλογο και να γνωρίσω τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα και τι σπουδαίο ειδικό βάρος έχει. Δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, κ. Στρέπελ. Η ομάδα δεν έχει εμένα γιατρό μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχει όμως γιατρό στη θέση μου. Χθες μάλιστα ήρθα πάλι στο αγαπημένο νησί της Κύπρου για να εξετάσω τους παίκτες και να είμαι στον πάγκο με την ομάδα στον αγώνα με τον Ερμή. Σταμάτησα τη συνεργασία μου για οικογενειακούς και μόνο λόγους.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε προφορικά ο Παντελή, τα ηνία της εταιρείας στο σωματείο

Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν συνεπέστατοι απέναντι μου. Καθυστερήσεις με πληρωμές συμβαίνουν παντού. Είμαι 20 χρόνια γιατρός ομάδων και μάλιστα μεγάλων ή Εθνικών ομάδων. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σωστό, όμως συμβαίνει. Ή το αποδέχεσαι και περιμένεις ή φεύγεις και διεκδικείς δικαστικά το οφειλόμενα. Δεν εκθέτεις όμως όλη τη δομή της ομάδας. Προσβάλλεις το σπίτι του. Δεν φταίει σε όλα ο Παντελή. Όποιος έρθει στη θέση του θα πρέπει να κτίσει από την αρχή σε υγιείς βάσεις. Αυτοί πρέπει να το ξέρουν καλύτερα από εμένα.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: «Με κάνει ψεύτη και παράνομο; Πήγαινε στα παιδιά σου»

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω σαν γιατρός της Ανόρθωσης ή σε κάποια άλλη κυπριακή ομάδα ή αν δεν θα ξαναέρθω ποτέ στο νησί. Ξέρω όμως καλά ότι εδώ γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους εντός και εκτός Ανόρθωσης. Και ότι θα ήταν τιμή μου να δουλέψω και να ζήσω με την οικογένεια μου στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ