Ξέσπασμα Στρέπελ και παικτών: «Παίζουμε απλήρωτοι και χωρίς γιατρό»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ερμής – Ανόρθωση. Ολόκληρη η ομάδα της «Κυρίας», ποδοσφαιριστές και προσωπικό βρέθηκε στην αίθουσα με τον Γιούρχεν Στρέπελ να μιλά εκπροσωπώντας όλους και μίλησε έξω από τα δόντια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Μιλώ εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μιλήσω μόνο για μένα. Έφερα όλους τους παίκτες εδώ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες. Είχαμε δύσκολες στιγμές, όμως ακόμα και έτσι κερδίζαμε. Αν ήταν φυσιολογικά τα πράγματα θα παλεύαμε για την Ευρώπη. Για εμάς είναι ώρα να πούμε στα αλήθεια τι συμβαίνει. Θα σας εξηγήσω κάτι.

Διαβάστε επίσης: Πηλακούτας: «Κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι όχι…»

Δεν έχουμε γιατρό για δύο μήνες και είμαστε απλήρωτοι για τρεις μήνες. Ήρθε η ώρα να τα πω όλα αυτά. Παλέψαμε σε αυτές τις συνθήκες και το κάναμε στο μέγιστο βαθμό. Και σήμερα παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι παρά το ότι θα παίξουμε στο β΄γκρουπ θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν πληρώνεσαι και δεν έχεις γιατρό δίπλα σου δεν μπορείς να παλεύεις για να πάρεις αυτό που πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Στην πόρτα εξόδου της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παντελή

Θεωρώ ότι υπάρχουν άτομα στην Ανόρθωση που μπορούν να βοηθήσουν για να φέρουμε όλοι μαζί το σωματείο εκεί που αξίζει. Ελπίζω να έρθει κάποιος κοντά για να τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ